Alcaldia

SALUTACIÓ ALCALDIA

Com alcalde de CAMPLLONG, us dono la benvinguda en aquesta plana.

Estem en un temps nou, en un món molt canviant, on les innovacions son constants. Aquest poble del Gironès de cin-cents i escaig habitants no ens quedem al marge del que ens ha tocat viure, i és per això que hem actualitzar la nostre web, amb les exigències que marquen les lleis actuals, seu electrònica, transparència, etc.

Als que arribeu aquí, us convidem a què accediu a la nostra història, a la nostra geografia, als nostre plans de futur, a la nostra agenda d’actes, al programa de la Fira Comarcal de Primavera, o al de la Festa Major, etc… Des de l’Ajuntament fem l’esforç humà i econòmic (també gràcies a la administracions superiors) per aconseguir tenir tota aquesta informació al dia i al vostra abast.

CAMPLLONG en el seu aspecte físic, és un poble obert i dinàmic, amb una activitat econòmica, gastronòmica i lúdica important, i en vies d’expansió, així és com volem que sigui aquest espai web, que també forma part del nostre poble. Estic segur que gaudireu de la visita que esteu fent a www.campllong.cat.

Rebeu una cordial salutació en nom de tots els Campllonencs/ques. Lluis Freixas i Vilardell Alcalde de Campllong (gener 2016)