Medi Ambient

Calendari serveis medi ambient 2020 - Neteja viària, recollida deixalles, etc

Consulta les visites i aportacions a la Deixalleria

consulta-us-deixalleriaç

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès ha implantat un nou programa informàtic per a la gestió de deixalleries. A part d’agilitzar i sistematitzar el registre de dades a la mateixa deixalleria, hi podeu consultar les visites realitzades i les aportacions que els usuaris hi han fet. Hi podeu accedir en aquest enllaç.

Agenda 21

ACCEDEIX A LA DOCUMENTACIÓ ALLOTJADA AL CILMA CLICANT AQUÍ

Diputació-de-Gironapetit

Pacte dels alcaldes

LOGO PACTE ALCALDES CAMPLLONG

Campllong es va adherir al Pacte d’Alcaldes el 23 de febrer del 2012, els mesos posteriors va redactar el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES), que va ser aprovat pel Ple de l’Ajuntament reunit en sessió de data 30 de gener de 2014.

PODEU CONSULTAR DEL DOCUMENT AQUÍ –  NOVA FITXA  2 – fitxa enllumenat local social

ACCÉS AL PACTE D’ALCALDES DE LES COMARQUES GIRONINES

Més enllà de la redacció i aprovació del PAES, i en relació amb l’adhesió al Pacte d’Alcaldes, Campllong també es va comprometre a elaborar periòdicament diversos informes de seguiment: un cada dos anys que indiqui el grau d’implantació del PAES i un altre cada quatre anys que a més inclogui un inventari d’emissions actualitzat. És precisament aquest darrer informe de seguiment, que es presenta a continuació, el que mostra el grau d’implantació del PAES.

Informe_seguiment_PAES_Campllong sense ANNEX

Xl0000030

Compostatge casolà

Formulari d'adhesió al compromís cívic ciutadà a favor de la recollida selectiva i per a la reducció del rebuig a Campllong