Borsa de treball –

 

borsa_general_campllongL’Ajuntament de Campllong ofereix un servei de borsa de treball de professionals i selecció de personal qualificat, a mida a les empreses del sector, contribuint alhora a millorar la inserció laboral del seus habitants i oferir noves oportunitats laborals.

La Borsa de Treball pretén promocionar l’ocupació i la intermediació del mercat laboral. Per aquest motiu, ofereix diferents serveis, tant a empreses com a treballadors, com són la gestió d’ofertes laborals i l’assessorament a empreses i ciutadans.

CONTACTA’NS: 
Tots els dijous al matí a l’Ajuntament de Campllong. Amb cita prèvia.
T. 972 46 15 04 – 972 36 91 19 – borsa@campllong.cat

Segueix-nos a Facebook!

 

 

 

2015-9_diputaciogirona_Página_2_images_noticies17_thumb_large800_550

Ciutadans

L’Ajuntament ofereix una borsa de treball de professionals i selecció de personal qualificat amb l’objectiu de millorar la inserció laboral del seus habitants i oferir noves oportunitats laborals.
En concret els serveis que s’ofereixen als ciutadans són:

1. Formar part de la Borsa de treball de l’Ajuntament de Campllong per tal de trobar feina o millorar la seva situació laboral.
2. Acompanyament i assessorament en la cerca de feina:
—-a. Suport en la confecció del currículum
—-b. Informació sobre eines a utilitzar en cerca de feina
—-c. Perfil online
—-d. Canals de cerca de feina
—-e. Realització de qüestionaris preliminars per conèixer el perfil professional
—-f. Anàlisis del lloc de treball que millor s’adapti a cada perfil, etc..
—-g. Acompanyament personalitzat durant el procés
3. Serveis d’Orientació o re-orientació professional a través d’eines de coneixement del perfil i objectius professionals. Sessions individualitzades.
4. Informació sobre cursos de formació o reciclatge en l’àmbit de desenvolupament professional.
5. Desenvolupament de tècniques i habilitats personals vinculades al món laboral: formació prèvia rebuda per garantir una correcte incorporació a l’empresa (segons demanda)
6. Tallers de formació i Coaching amb l’objectiu d’obtenir diferents eines i habilitats per treballar a nivell personal i professional, clarificant quins són els seus objectius i qui vol ser per aconseguir-los a través de diferents dinàmiques i exercicis pràctics (segons demanda)

Pots demanar cita o enviar el teu currículum a través del següent formulari:

  • Condicions i normativa de protecció de dades:
    La inscripció de les dades per part del candidat suposa el consentiment exprés perquè aquestes puguin ser tractades amb la finalitat de poder optar a l'ocupació dels llocs de treball oferts pel servei de Borsa de treball de l’Ajuntament de Campllong, així com, per a la cessió de les seves dades personals a aquestes empreses, sense la qual seria impossible participar en el procés de selecció que es tracti.
    En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu Reglament, podrà exercir els seus drets d'accés , rectificació , cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, mitjançant comunicació per escrit a l’Ajuntament de Campllong , situat al C/ Església, 21, 17459 de Campllong.

2015-9_diputaciogirona_Página_2_images_noticies17_thumb_large800_550

Empreses

L’Ajuntament de Campllong ofereix un servei de BORSA DE TREBALL professionalitzada per a la nostra població, per tal de contribuir activament en el desenvolupament del teixit productiu, creixement professional i empresarial de la població.

L’Ajuntament ofereix el servei de Borsa de treball de professionals i selecció de personal qualificat a mida per les empreses, contribuint alhora a millorar la inserció laboral del seus habitants i oferint noves oportunitats laborals.

En concret els serveis que s’ofereixen a les empreses són:
1. Suport en la definició de perfils i personal qualificat que encaixin amb les necessitats de l’empresa.
2. Selecció de personal:
—-a. Publicació de les ofertes de feina en diversos canals
—-b. Filtratge de currículums i realització d’entrevistes
—-c. Cerca de perfils específics i/o tècnics en funció dels requeriments
—-d. Presentació de candidats que s’ajustin al perfil, amb informe de valoracions i resultats de testos de personalitat dels candidats.
—-e. Accés a candidats d’arreu de Catalunya amb perfils professionals molt específics.
3. Servei totalment gratuït i adaptable segons les necessitats de cada empresa.
4. Accés a candidats i perfils professionals residents a Campllong o municipis propers. En els perfils residents a Campllong, s’aportarà coneixement personal i directe del candidats.
5. Informació sobre bonificacions i ajudes en la contractació de treballadors.
6. Formació bàsica dels candidats: especifica segons els requeriments de cada empresa.
7. Cerca de formacions i cursos que l’empresa consideri rellevants per a oferir al seu personal.

Per tal d’oferir un servei de qualitat, l’Ajuntament compta amb experts en aquest àmbit.
Des de la Borsa de treball realitzarem entrevistes personalitzades amb les empreses interessades en el servei, per tal d’ajustar-nos al màxim a les necessitats de l’empresa.

Podeu contactar amb el servei de Borsa de Treball omplint el següent formulari o contactant directament amb l’Ajuntament:

  • Condicions i normativa de protecció de dades:
    En compliment del que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i el seu Reglament, l’Ajuntament de Campllong  us informa que les vostres dades personals seran tractades i incorporades als nostres fitxers automatitzats i documentals. Si voleu podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei, adreçant un escrit l’Ajuntament de Campllong , situat al C/ Església, 21, 17459 de Campllong.
    Així mateix, li comuniquem que les seves dades seran tractades amb la confidencialitat exigida en la normativa en matèria de protecció de dades i amb les mesures de seguretat exigides en la mateixa .

2015-9_diputaciogirona_Página_2_images_noticies17_thumb_large800_550

Emprenem a Campllong

logo-emprenem-a-campllongEMPRENEM A CAMPLLONG és una iniciativa promoguda per l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Campllong que té com a objectiu fomentar una xarxa de relacions òptima entre les empreses, Campllong i altres poblacions veïnes, que possibiliti un creixement per a les empreses, per la població i per als seus ciutadans.

Des d’EMPRENEM A CAMPLLONG hem creat un butlletí electrònic periòdic amb l’objectiu que les empreses tinguin informació sobre subvencions, ajudes, formacions i programes locals que els pugui resultar d’interès.

Com a empresa, pots suggerir-nos noves àrees que puguin ser d’interès permetent que aquesta iniciativa creixi i s’ajusti a les necessitats reals de les empreses de Campllong i rodalies.

Si vols inscriure’t al butlletí, posa’t amb contacte amb la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Campllong.

emprenem-a-campllong-febrer-2017
Febrer 2018

2015-9_diputaciogirona_Página_2_images_noticies17_thumb_large800_550

Ofertes de la borsa de treball

OFERTA DE TREBALL
DATA
No hi ha ofertes obertes