Fotos del local
Cursos i altres activitats
Fotos d'activitats
AGENDA D'OCTUBRE ( PDF)
BIBLIOTECA OCTUBRE ( PDF)
Gironès, terra de passeig: calendari d'activitats de la comarca per al 2015
 

NOTA INFORMATIVA CURSOS 2015-16

El mes passat, des del Local Social us vam adjuntar el nou llibret anual de cursos 2015-2016.
Us recordem, que el període d’inscripció dels cursos programats, que s’iniciaran el mes d’octubre. Per tant, cal que totes aquelles persones que es vulguin inscriure, passin pel Local Social de 5 a 9 de la tarda o truquin al telèfon 972 46 07 87 durant el mateix horari.
Aquí trobareu els fulls d’inscripció i tota la informació dels cursos previstos a la web www.campllong.cat i al blog del Local Social.
 
NOTA INFORMATIVA LOCAL SOCIAL
Dissabte, 3 d'octubre TALLER DE DANSA ORIENTAL TERAPÈUTICA
Aquest taller està pensat per persones que necessiten alliberar i enfortir la zona abdomino-pèlvica i l’esquena. Es treballen moviments de dansa del ventre, estiraments I consciència corporal.
Ho recomanem a qualsevol persona que desitja millorar la seva forma física de manera suau en un ambient molt acollidor. És aconsellable també durant l’embaràs i el postpart
Hora: De 2/4 d'11 a 12 del migdia.
Preu: 10€
Lloc: Sala Polivalent
Professora: Núria Pau, fisioterapeuta, col. 2195. Osteòpata C.O; Linda Hadj, professora de dansa del ventre, coreògrafa i directora artística. -- *Mínim 4 assistents.
Cal inscriure-s'hi al 972 46 07 87. Data màxima: divendres 2
Dimecres, 7 d'octubre

BALL PER A JUBILATS
Música de de Chus
Hora: De 6 a 9 de la nit.
Preu: Socis 7€ / No socis 8€.
Us convidem a tots a venir a ballar amb nosaltres!

Dimarts, 13 d'octubre

PARC DE SALUT
A les 7 del vespre.
Preu: Gratuït
Animeu-vos a posar-vos en forma i fer vida sana amb una mica d'exercici dinamitzat per la Sandra Sarrinat. Exercicis simples de la vida quotidiana. Vine a fer Activitat física: t'ensenyem a cuidar-te!

Dissabte, 17 d'octubre TALLER DE DANSA ANTIESTRÈS
Expressió corporal, massatge, dansa, teatre, estiraments i relaxació. Tot d’eines corporals i creatives al servei de l’expansió i la integració del nostre cos físic, emocional i mental. Un espai on connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres, flexibilitzant cos i ment en un clima alegre i vital.
No cal tenir experiència prèvia. “Segons com et moguis, canvia la teva ment i les teves emocions”.
Hora: De 2/4 d'11 a 12 del migdia.
Preu: 10€ per sessió
Lloc: Local Social de Campllong
Professora: Marta Pineda. Terapeuta i Instructora en Tècniques psicocorporals. -- *Mínim 4 assistents.
Cal inscriure-s'hi al 972 46 07 87. Data màxima: dijous 15
Dimecres, 21 d'octubre BALL PER A JUBILATS
Música de de David Casas
Hora: De 6 a 9 de la nit.
Preu: Socis 7€ / No socis 8€.
Us convidem a tots a venir a ballar amb nosaltres!
Dijous, 29 d'octubre PARC DE SALUT
A les 7 del vespre.
Preu: Gratuït
Animeu-vos a posar-vos en forma i fer vida sana amb una mica d'exercici dinamitzat per la Sandra Sarrinat. Exercicis simples de la vida quotidiana. Vine a fer Activitat física: t'ensenyem a cuidar-te!
 
ESPAI BIBLIOTECA

La biblioteca ofereix la consulta "in situ" del seu fons documental, en qualsevol tipus de suport, per cobrir les necessitats informatives, formatives i de lleure, tant d'infants com d'adults.
Els documents de la biblioteca es troben en prestatges de lliure accés ordenats per matèries.

LES NOVETATS D’AQUEST MES SÓN:

LLIBRES:
Adults: "Jugar o no jugar", de Joan Guasp.
Jugar o no jugar és un recull de narracions que posa de manifest l’habilitat de l’autor a l’hora de plantejar un seguit de temes que, sota una aparença gens sospitosa de normalitat, amaguen veritables bombes de rellotgeria que esclaten sempre des de la manera més insospitada. (Adults)

Joves Lectors: "Una mòmia al volant", de Thomas Brezina.
Afegeix-te a la Penya dels Tigres! Una mòmia que condueix un cotxe! La Virgi, en Lluc i en Pau no es poden creure el que acaben de veure. Vols ajudar-los a resoldre el misteri?. (A partir dels 7 anys).

Infantil: "Que vols jugar?", Adaptació d’Antoni Cósimo.
El peixeró s’avorreix i vol jugar. “Que vols jugar amb mi?” pregunta a la balena, el cranc, el pop i el tauró. Però aquests són massa, massa... Si vols saber per què no poden jugar amb el peixeró, respira fons i cabussa’t en aquest llibre ple de sorpreses. (A partir dels 5 anys).

PEL·LÍCULES:
Aquest mes us recomanem la pel·lícula amb DVD de "MIC: Bon dia, primavera". Arriba la primavera. El Mic i els seus amics ja estan a punt per olorar flors, dir endevinalles i saludar els ocells! (Per a tots els públics).

IPAD:
Dins l’Ipad del Local Social hi podreu trobar diverses aplicacions tant per petits com per grans. Les aplicacions pels més petits consten de diversos jocs amb un fons didàctic que els ajudarà a aprendre de la manera més divertida. Per altra banda, els joves podran disposar d’una gran varietat d’aplicacions destinades al perfeccionament de les seves assignatures a l’escola. A més a més, també podreu utilitzar varies aplicacions on us podreu iniciar en l’aprenentatge d’un nou idioma; i per últim, disposem de revistes de diverses temàtiques per a tothom qui se les vulgui.


Local Social de Campllong (16:30h-20:30h) - Telf. 972.46.07.87 - localsocial@campllong.cat