Musicant Campllong 2018 – NdP – La música feta i interpretada per artistes catalans arriba de nou a Campllong

tota la informació a http://www.musicantcampllong.cat/

venda d’entrades on line: https://musicantcampllong.koobin.com/

 

 

inici

 

La música feta i interpretada per artistes catalans arriba de nou a Campllong en el 15è aniversari del cicle de música del país MUSICANT… que tindrà lloc del 28 d’agost al 2 de setembre

El cicle de música del país de Campllong Musicant… celebra aquest any el seu 15è aniversari, gaudint com cada any en les darreres nits d’agost, de bona música d’arreu interpretada per artistes catalans i amb la qualitat com a denominador comú.

L’empremta diferencial del cicle Musicant… de Campllong la trobem en els concerts que s’han portat a terme durant aquestes 15 edicions, ja que l’origen de la música es troba en les nostres contrades i feta al nostre país.

Enguany compartirem repertoris de diferents estils, des de la música clàssica vocal, la d’arrel tradicional fins la popular més actual, amb la voluntat d’arribar a tots els públics.

El dimarts 28 d’agost el tenor Roger Padullés ens interpretarà una mostra del repertori que va consagrar el mestre barceloní Emili Vendrell “la veu del poble”.

El dimecres 29 d’agost el dediquem a l’havanera amb l’homenatge a Josep Baston pel seu 90 aniversari, Port Bo, Indira Ferrer i Gina Espolet repassaran l’obra més significativa del mestre de Palafrugell.

El dijous 30 d’agost el cantautor i activista cultural mallorquí Biel Majoral presentarà un reguitzell de tonades amb sentències i gloses del seu compromís amb la cultura catalana i la societat del seu temps i la seva terra.

El divendres 31 d’agost Blaumut + GiOrquestra presenten una producció en exclusiva pel Musicant… de Campllong, una nova dimensió i sonoritat dels principals temes dels tres discos del grup El turista, el primer arbre del bosc i Equilibri interpretats per a orquestra de corda.

Diumenge 2 de setembre Les Princeses Barbudes ens explicaran amb cançons pròpies la vida de les orenetes, un concert amb instruments de joguina i ritmes pop per a tota la família.

L’església de Campllong, els seus jardins i la plaça Catalunya seran els llocs que acolliran els concerts i la venda d’entrades enguany es farà directament pel web www.musicantcampllong.cat on també hi ha tota la informació detallada de cada concert.

Us esperem a Campllong.  No hi falteu!

 

NdP – CAMPLLONG – El cicle de música del país Musicant…